Rosiner
Rosiner - en smakfull historie
Rosiner har en rik historie som strekker seg over tusenvis av år. Disse små, naturlig tørkede fruktene har sine røtter i Persia og Egypt. Druer, som rosiner er avledet fra, ble først dyrket for mer enn 4000 år siden. Tørkemetoden ble oppdaget ved et uhell da druer ble liggende i solen. Det viste seg å være en fordelaktig oppdagelse ettersom rosiner ble en populær energikilde og vare. I tillegg til å ta del i fruktens energiinnhold og fordeler, fremhever rosiner mange retter på kjøkkenet. Rosiner egner seg både som salater, granola og bakevarer men også til solide retter som couscous og chutney.
Leter du etter en naturlig søtsak? Velg rosiner
Rosiner er en naturlig måte å mette søtsuget på. Disse små godbitene lages ved å tørke druer i solen eller i ovnen, noe som konsentrerer smaken og sødmen. De er en utmerket erstatning for raffinert sukker og andre usunne snacks. I tillegg er rosiner et godt alternativ for de som ønsker å redusere inntaket av kunstige tilsetningsstoffer og søtningsmidler.Rosiner er også en energirik snack, noe som gjør dem til et utmerket valg som ettermiddagskaffe. De er enkle å ta med deg og er et perfekt tillegg til frokostblandingen eller yoghurten.