Søtning
Søtning - hvordan nyte livets sødme
Det er mange produkter du kan velge mellom hvis du ser etter alternativer til søtningsmidler som både smaker og gjør godt. Vill bipollen er små gullkorn samlet av bier fra ulike planter. Dens sødme er subtil. Bruk villbipollen som naturlig søtning i morgenyoghurten, grøten eller som tillegg til smoothies. Kokossirup er et naturlig søtning utvunnet fra kokosnøttens nektar. Den har en mild og eksotisk smak som passer perfekt i en rekke oppskrifter. Kokossirup kan brukes i alt fra smoothies og bakverk til sauser og marinader.
Yaconsirup eller honning, hva foretrekker du?
Yaconsirup er et smaksrikt alternativ til søtning som er utvunnet fra yaconplanten, opprinnelig fra Andesfjellene i Sør-Amerika. Den har en søt smak og en konsistens som ligner på honning. Bruk yaconsirup som søtning i te, kaffe eller i din favorittsalatdressingoppskrift. Det er også et utmerket smaksmiddel for grøt og smoothies. Honning har lenge vært en favoritt når det kommer til søtning. Det er et naturprodukt produsert av bier fra nektar og pollen. Honning har ikke bare en deilig smak. Bruk honning som søtningsmiddel i te, bakevarer eller som naturlig topping på pannekaker og vafler.