Marsipan med honning er en blanding av honning og mandler som valses sammen. Det sammenbindende midlet er mandeloljen fra mandlene og vannet. Marsipan inneholder varierende mengder mandler avhengig av kvalitet. Jo høyere andel mandler, desto finere marsipan. Vår marsipan har en veldig høy andel mandler og kan med fordel brukes i alle dine finere bakverk.
Marsipanens opprinnelse er ikke sikkert kjent, men en utbredt oppfatning er at marsipanen kom fra det østlige Middelhavsområdet til Europa via handelsmenn i blant annet Venezia i tidlig middelalder.
Ingredienser: Mandler* (53%), Honning* (45%), Vann.
* Økologisk ingrediens.
Opprinnelsesland: Spania.
Lagring: Tørt og kjølig, åpnet pose oppbevares i kjøleskap.
Næringsverdi per 100 g:
Energi: 1949,7kJ / 466 kcal,
Fett: 29 g,
- hvorav mettet fett: 2,6 g,
Karbohydrater: 36 g,
- hvorav sukkerarter: 36 g,
Protein: 12 g,
Salt: 0 g.