Granola & Grøt
Granola, grøt og puffs
Granola, grøt og puffer er for mange en gjenganger når det er tid for å sette seg til frokostbordet. Granola har i mange år hatt et gitt sted for de som elsker en knasende og smakfull start på dagen. Den er laget av blandede nøtter, frø, havregryn og tørket frukt, som stekes i ovnen. Denne blandingen gir granolaen sin crunch og gode smak. Foretrekker du heller grøt til frokost, kan vi anbefale Quinoagrøt. En av quinoas mest fordelaktige egenskaper er at den er glutenfri. Dette gjør det til et utmerket valg for de som ønsker å spise mindre gluten.
Prøv hirse og amarant
Vil du spise flere puffer til frokost, men ser du etter bra alternativer? I vårt sortiment finner du blant annet Hirsepuffer og Puffet Amarant. Hirse er et naturlig glutenfritt korn. Hirsepuffer har en mild og nøtteaktig smak og kan brukes som base til frokostboller men også til "smoothie bowls", eller som et knasende tilskudd til frukt og yoghurt. De er en god energikilde og gir en sprø tekstur til frokosten. Amarant er en glutenfri, og eldgammel avling. Puffet Amarant har en mild smak og kan brukes som base til frokostboller, som ingrediens i energikuler eller som et knasende element i yoghurt eller smoothies.