Spirede frø
Spirede frø
Spirede frø er frø fra ulike planter som har begynt å spire. De er de tidligste stadiene av en plantes vekst Når du spiser spirede frø, tar du del i denne rike ernæringen.
Ta rettene dine til neste nivå med spirede frø
For å inkludere spirede frø i kostholdet ditt på en fristende måte, er det tips og triks du kan bruke. Spirer er et ntillegg til salater, og gir en frisk og sprø tekstur. Prøv å blande alfalfaspirer eller karse inn i favorittsalaten din for ekstra næring. Vil du krydre smørbrødene eller wrapsene dine? I stedet for vanlige grønnsaker, legg til spirer til smørbrød eller wraps for en ekstra dimensjon av smak. Spirede frø kan være et utmerket tillegg til frokosten din. De gir en sprø kontrast til grøten eller yoghurten og øker næringsverdien. Hvis du liker asiatisk matlaging, bør du vurdere å bruke mungbønnespirer som garnityr til rettene dine. De passer spesielt godt i nudelsupper og røre.