Pasta og nudler
Produkter

Shirataki Angel Hair 200g

Shirataki Fettuccini 200g

Better Than Noodles ØKO 385g

Shirataki Rice Pearls 200g

Better Than Tagliatelle ØKO 385g x 6 pakker

Better Than Noodles ØKO 385g x 6 pakker

Shirataki Angel Hair 200g x 24 pakker

Pasta Fusilli Kikertor ØKO 250g

Shirataki Fettucini 200g x 24 pakker

Pasta Strozzapreti Røde linser ØKO 250g

Shirataki Rice Pearls 200g x 24 pakker

Pasta Strozzapreti Flere korn ØKO 250g

Sea Spaghetti ØKO 125g

Pasta Fusilli Kikertor ØKO 250g x 5 pakker

Pasta Penne Maismel ØKO 250g

Pasta Penne Rismel ØKO 250g

Pasta Fusilli Kikertor ØKO 250g x 3 pakker

Pasta Strozzapreti Røde linser ØKO 250g x 3 pakker

Pasta Strozzapreti Røde linser ØKO 250g x 5 pakker

Pasta Strozzapreti Flere korn ØKO 250g x 3 pakker

Sea Spaghetti ØKO 125g x 3 pakker

Pasta Penne Rismel ØKO 250g x 3 pakker

Pasta Penne Maismel ØKO 250g x 3 pakker

Pasta Penne Rismel ØKO 250g x 5 pakker

Sea Spaghetti ØKO 125g x 5 pakker

Better Than Rice ØKO 385g

Better Than Rice ØKO 385g x 6 pakker

Better Than Spaghetti ØKO 385g x 6 pakker

Better Than Spaghetti ØKO 385g

Pasta Penne Maismel ØKO 250g x 5 pakker

Pasta Strozzapreti Flere korn ØKO 250g x 5 pakker
Finn den rette pastaen for dine retter
Pasta og nudler er grunnlaget i mange kjøkken verden over, og med riktige valg kan du løfte favorittrettene dine til nye høyder. Hos oss finner du kikerterpasta og linsepasta med en fyldig tekstur, samt glutenfrie varianter laget av ris- og maismel, som gir en herlig myk og rik smak. Leter du etter noe nytt? Prøv Strozzapreti laget av røde linser eller oppdag havspaghetti – en mild brunalge som passer like godt i varme retter som i friske salater. Ønsker du variasjon i pastarettene dine? Bruk linsepasta i en kremet tomatsaus eller kombiner kikerterpasta med ovnsbakte grønnsaker og en smakfull pesto. Glutenfri pasta laget av ris- eller maismel er perfekt for klassiske retter som carbonara eller bolognese, uten å gå på kompromiss med smak eller konsistens. For en spennende vri kan du blande havspaghetti med tradisjonell pasta for en deilig kombinasjon av havets smaker og klassisk tekstur.
Nudler som åpner nye muligheter
Shirataki- og konjakk-nudler er en spennende ingrediens som har blitt populær i alt fra wok til supper og salater. Disse nudlene har en unik konsistens og absorberer smaker på en fantastisk måte. For deg som elsker havets smaker, er sea spaghetti et spennende alternativ – den kan kokes, marineres eller blandes inn i retter der du ønsker en naturlig havsmak. Pasta og nudler er ikke bare deilige, men også utrolig allsidige. Du kan tilpasse dem helt etter dine smakspreferanser og behov. Vil du lage en enkel, men smakfull pastarett? Bland shirataki-nudler med ferske grønnsaker og en krydret asiatisk dressing. Ønsker du en rask og mettende middag? Prøv å kombinere kikerterpasta med en fyldig tomatsaus og ristede nøtter for ekstra crunch. For en lettere variant kan du bruke havspaghetti i en frisk salat med sitrus og urter.






