Sjøspaghetti - Sjøspaghetti (også kalt thongweed eller buttonweed) er en brunalge. Den vokser eksplosivt, når opptil tre meter i lengde, og kan danne tette matter nær kysten som kan dekke store områder. De unge skuddene er veldig gode å spise rå og smaker litt som asparges. Sea Spaghetti finnes kun i de østlige delene av Atlanterhavet fra Portugal til Norge, men det er mest vanlig rundt de britiske øyer. Smaken er mild og algene er sprø. De skal bløtlegges og raskt røres med hvitløk. Hell i sitron- eller limejuice.
Sea Spaghetti ØKO 125g
0 Anmeldelser- Information
-
- Ingredienser & Informasjon
Ingredienser: Ökologisk torkad himanthalia elongata (100%).
Opprinnelsesland: Irland.
Lagring: Oppbevares tørt og kjølig.
Næringsinnhold per 100 g:
Energi: 4017 kJ/96 kcal
Fett: 07 g
- hvorav mettet fett: 03 g
Karbohydrater: 79 g
- hvorav sukkerarter: 15 g
Protein: 10 g
Salt: 144 g.- Mer informasjon
- Funksjoner
-
Form: Tørket Oppbevaring: Pantry (tørt og kjølig) Prosess: Råtørket Sertifikat: EU Organic - Levering og frakt
-
Lagersaldo:Shipping: Klasse 2 - maks. 0,5 kg
- Vurderinger:
-
Dette produktet har ingen anmeldelser.