Korn og flak
Korn og flak - med utvalgte råvarer som smaker godt
Blant våre utvalgte korn og flak har vi valgt ut råvarer som gir deg god smak og energi: blant våre favoritter har vi teff, bokhvete, durra og havrekli. Teff er en eldgammel frokostblanding som er populær i Etiopia og Eritrea. Det er også naturlig glutenfritt, noe som gjør det til et utmerket alternativ for de som ønsker å spise mindre gluten i kostholdet. Med sin milde smak og sprø tekstur er våre Teff Flakes et utmerket tillegg til frokostskålen din eller som ingrediens i bakevarer. Bokhvete, til tross for navnet, er ikke relatert til hvete og er faktisk en frøplante. Disse flakene har en mild, nøtteaktig smak og passer perfekt i grøt, smoothies eller som et sprøtt overtrekk på ovnsbakte retter. Bokhvete flakes er et utmerket valg for vegetarianere og veganere.
Durra og havrekli
Durra er et næringsrikt korn som er spesielt populært i afrikanske og asiatiske retter. Durra Flakes er et spennende tillegg til kostholdet ditt og kan brukes på forskjellige måter. Med en mild og nøtteaktig smak kan den brukes i grøt, supper eller som et knasende tilskudd til bakst. De kan brukes i en rekke retter som grøt, smoothies, brød og kaker. Havrekli gir tekstur og smak.