Ekte Shirataki Fettucini - en litt bredere pasta. Nå har vi hentet hjem flere varianter av vår populære Shirataki. Meget høy kvalitet, laget av konjacpulver. Pastaen er pakket i vann som er smak- og luktfritt. Du kan bruke denne fettucinien i stedet for vanlig pasta til favorittrettene dine. Fettucini er nøytral i smaken og absorberer smaker fra sauser og andre retter.
Tilberedning: Tøm væsken fra posen og skyll pastaen i kaldt vann. Hell så på kokende vann og la det trekke i noen minutter. Hell av vannet og tilsett f.eks. wok, salat, suppe eller din favorittrett og nyt.
Shirataki Fettuccini 200g
8 AnmeldelserFettuccini - istedenfor vanlig pasta!
- Information
-
- Ingredienser & Informasjon
Ingredienser/Ingredients/Zutaten/Ainekset:
(SE) Konjacrotsmjöl, vatten, salt. (GB) Konjac root flour, water, salt. (D) Konjakwurzelmehl, Wasser, Salz. (DK) Konjacrodmel, vand, salt. (FI) Konjacjuurijauho, vesi, suola.Ursprungsland/Origin/Herkunft/Oprindelse/Alkuperå:
Kina/China/Kiina.Näringsvärde per 100g/Nutritional values per 100g/Nährwertangaben pro 100g/Næringsindhold per 100g/Ravintosisältö per 100g: Energi/Calorific value/Brennwert/Energiaa: 5kcal Fett/Fat/Fedt/Rasvaa: 0g -varav mättat fett/saturated fatty acids/gesättigte Fettsauren/mættede fedtsyrer/tyydyttyneitä rasvahappoja: 0g Kolhydrater/Carbohydrates/Kohlenhydrate/Kulhydrater/ Hiilihydraatteja: 0,4g -varav sockerarter/of which sugar/davon Zucker/ hvoraf sukker/joista sokereita: 0g Fiber/Dietary fiber/Ballastsstoffe/fibre/Ravintokuitu: 4g Protein/Eiweiß/Proteiinia: 0g Salt/Salz/Suolaa: 2mg Förvaring/Storage/Lagerung/Opbevaring/Varastointi:
Torrt och svalt/Dry and cool/Trocken und kühl/Tørt og køligt/Kuiva ja viileä.- Mer informasjon
- Funksjoner
-
Form: Hel Kjennetegn: LowCarb , Vegansk Oppbevaring: Pantry (tørt og kjølig) - Levering og frakt
-
Lagersaldo:Shipping: Klasse 2 - maks. 0,5 kg
- Vurderinger:
-
| 2024-06-110 | 0| 2024-06-110 | 0Kristine Marie | 2024-01-120 | 0Har handlet her i snart 3 år nå og elsker dem. De metter, gir næring og er superenkle å tilberede. Flott i stedet for pasta å blande i salater osv.Sissel | 2023-09-190 | 0Kenneth | 2023-08-180 | 0Har prøvd både den tynne versjonen og fettucini. Jeg liker sistnevnte best da det er litt mer å tygge på.| 2023-08-180 | 0Cecilia | 2023-08-090 | 0Fantastisk - enkel å tilberede og din perfekte måte å få soppprotein påAnnika | 2023-07-180 | 0