Rawfood-kuler med tranebær
Rawfood-kuler med tranebær - et sunt alternativ når søtsuget slår til
Å lage rawfood-kuler med tranebær krever noen enkle ingredienser som er næringsrike og fulle av smak. Med tranebær som smakstilsetning får du en syrlig twist og en ekstra dose antioksidanter til dine rawfood-kuler. Du kan også eksperimentere med andre tørkede frukter som gojibær, bjørnebær eller svarte vinbær for variasjon.
Ingredienser
2-3 ss virgin kokosolje
En håndfull nøtter (for eksempel valnøtter, paranøtter og mandler)
2 ss kakaopulver
2 ss chiafrø
2 ss vann
4-5 dadler
2-3 ss økologiske tranebær (bland gjerne med annen tørket frukt som gojibær, bjørnebær, svarte vinbær)
0,5 ts himalayasalt
eventuelt 0,5 ts vaniljepulver
eventuelt litt appelsinskall
eventuelt kokos eller carobpulver å rulle i
Slik lager du dine egne rawfood-kuler - enkelhet i hvert trinn
Å lage disse rawfood-kulene med tranebær er enkelt og krever ingen ovn. Når det er på tide å nyte disse deilige rawfood-kulene med tranebær, har du et raskt og næringsrikt mellommåltid eller et naturlig alternativ når søtsuget melder seg. Med enkle trinn og sunne ingredienser blir disse rawfood-kulene et velkomment tillegg til din sunne livsstil.
Slik gjør du
- Kjør nøttene til et grovt mel i en stavmikser for å få den perfekte konsistensen.
- Miks dadlene til en klissete masse som vil fungere som bindemiddel for kulerne dine.
- Bland alle ingrediensene og tilsett litt ekstra vann hvis massen er for tørr. Rull deretter blandingen til små kuler.
- Gi rawfood kulerne ekstra smak og tekstur ved å rulle dem i kokos, bipollen, kakao eller carob.