Dette kakaosmøret er en ren olje av kakaobønnen og er fremstilt gjennom en ny kaldpressingsmetode. Prosessen begynner med at man kaldpresser kakaon til noe som ligner en kake så olje begynner å separeres fra protein og fiber. Temperaturen overstiger aldri 50°C. All annen kakaosmør utsettes vanligvis for temperaturer som stiger opp mot 150°C. Det flytende kakaosmøret begynner å sakte stivne.
Anbefalinger:
Kakaosmør har en rik og delikat sjokoladesmak. Bland inn litt kakaosmør i smoothies, desserter, iskrem eller sjokolade-kreasjoner. Fordi dette kakaosmøret ikke er ødelagt gjennom oppvarming, smelter det lett og passer derfor utmerket å bruke i hvilken oppskrift som helst.
Kakaosmør kan også brukes som hudkrem både innvendig og utvendig. Den kan også brukes til massasje og blandes med massasjeolje eller kokosnøttolje.
Ingredienser: Økologisk rå kaldpresset kakaosmør (100%).
Opprinnelsesland: Peru.
MERK! Produktet kan noen ganger leveres i hele blokker.
Oppbevaring: Tørt og kjølig åpen pose oppbevares i kjøleskap.
Næringsinnhold per 100g:
Energi: 3753 kJ/897 kcal
Fett: 99 g
- hvorav mettet fett: 63 g
Karbohydrat: 09 g
- hvorav sukkerarter: 0 g
Protein: 0 g
Salt: 0 g.