Graviolapulver
Graviola kommer fra graviolaplanten, også kjent som taggannona. Graviola vokser i regnskogene i Sør- og Mellom-Amerika og gir hjerteformede frukter. Vårt graviolapulver er råtørket, eller rawfood, og vegansk, noe som betyr at det bevarer alle sine egenskaper og er helt fritt for animalske produkter og tilsetningsstoffer. Pakket i en praktisk 125g pose kan du enkelt tilføre en unik, eksotisk vri til din hverdag.
Graviolapulver - eksotisk gave fra regnskogen
Graviolapulver er en eksotisk gave fra regnskogen og kan være et innslag i en rekke forskjellige oppskrifter der du ønsker en subtilt søt og syrlig smak. Pulveret kan blandes i smoothies, juicer eller teer for en forfriskende touch. Hvis du vil være mer kreativ på kjøkkenet kan du også bruke det i rawfood-desserter som trøfler og rawfood-boller. Den unike smakprofilen, som kan beskrives som en kombinasjon av jordbær og sitrus med et hint av ananas, gjør det til et interessant alternativ i mange retter.
Hvordan du bruker graviolapulver på kjøkkenet
Et enkelt tips er å starte dagen med graviola i en smoothie – miks 1-2 ts av pulveret med banan, kokosvann og en håndfull spinat. Du kan også bruke det i en salatdressing ved å blande det med limejuice, olivenolje og en klype salt. Pulveret kan også strøs over din morgengrøt eller yoghurt for å gi en eksotisk touch. Oppbevar pulveret i en lufttett beholder på et kjølig, mørkt sted for å bevare holdbarheten.