Kakaomasse er det viktigste elementet i sjokoladeproduksjon og består av finmalte kakaobønner.
Vår rå kakaomasse fremstilles ved å male kakaobønner ved temperaturer under 42 °C. Dette gir en rik masse som deretter avkjøles og formes til små runde pellets.
Lag din egen rå sjokoladebit ved å blande følgende rå ingredienser: kakaomasse, agavenektar, carobpulver, macapulver, kokosolje, kakaosmør og cashewnøtter. Hell blandingen i en form og frys den inn. Nyt den kald.
Anbefalinger:
● Prøv å rive kakaomassen og dryss den over frokosten din. Bruk litt agavenektar eller annet søtningsmiddel for litt sødme.
● Bland revet kakaomasse med agavenektar og frys den. Spis den kald.
● Bland kakaomasse med urtete og macapulver.
● Bland inn revet kakaomasse i iskrem for å få verdens beste sjokoladeknas.