Kakaomasse er det viktigste elementet i sjokoladeproduksjon og består av fintmalte kakaobønner. Criollo variant.
Vår rå økologiske kakaomasse fremstilles ved å male kakaobønner ved temperaturer under 42 °C. Dette gir en rik masse som deretter avkjøles og danner små blokker.
Lag din egen rå sjokoladebit ved å blande følgende rå ingredienser: kakaomasse agave nektar carobpulver macapulver kokosnøttolje kakaosmør og cashewnøtter. Hell i en form og frys inn. Nyt den kald.
Anbefalinger:
● Prøv å rive kakaomassen og strø den over frokosten din. Bruk litt agavenektar eller annet søtningsmiddel for litt sødme.
● Bland revet kakaomasse med agavenektar og frys inn. Spis den kald.
● Bland kakaomasse med urtete og macapulver.
● Bland revet kakaomasse i iskrem for å få verdens beste sjokoladekrønsj.
MERK! Produktet kan noen ganger leveres i hele blokker.