Lag "overnight oats" med havregryn, psyllium og kokoskrem
Psyllium - tilbakevendende favoritt innenfor glutenfrie og veganske kjøkken
Psyllium, et fantastisk tilskudd til kostholdet som kommer fra India og Iran, har lenge vært en stor favoritt. Med sitt innhold av fiber hjelper det å holde oss mette gjennom dagen. Psyllium er ikke bare fantastisk for frokost, det er også en nyttig ingrediens innenfor glutenfri og vegansk matlaging og baking! Dens evne til å binde vann og skape en gelélignende konsistens gjør det til et uunnværlig tilskudd i alt fra brød til kaker.
Overnight oats - når du vil gjøre frokosten litt enklere
"Overnight oats" er virkelig frokostens redning for deg som har det travelt om morgenen. Bare bland havregryn med litt væske, la det stå over natten og voilà - en ferdig frokost som både metter og smaker herlig. For å gi våre "overnight oats" den ekstra kremheten, tilsetter vi kokoskrem. Sammen med psyllium blir det et hyggelig tilskudd som får deg til å starte dagen på beste måte!
Oppskrift - Overnight oats med havregryn, psyllium og kokoskrem
Ingredienser
1 dl havregryn
1 ts psyllium frø
1 dl kokoskrem
1 dl mandelmelk, eller annen valgfri plantebasert melk
1 ts vaniljepulver
En klype himalayasalt
Toppings
Ferske blåbær, nøtter, frø, kokosflak
Slik gjør du
- Bland alle ingrediensene i en krukke eller skål.
- Rør godt så alt er godt blandet.
- Sett i kjøleskapet over natten.
- Om morgenen, rør igjen og topp med dine favorittillegg.
- Nyt en næringsrik og deilig start på dagen!
Inviter psyllium som ingrediens i frokostskålen
Med denne enkle oppskriften på "overnight oats" sammen med psyllium er du klar til å møte dagen med en sunn og god frokost. Ta vare på kroppen din og nyt hver bit - du fortjener det!