Kakaomasse er det viktigste elementet i sjokoladeproduksjon og består av finmalte kakaobønner.
Anbefalinger:
● Prøv å rasp kakaomasse og strø det over frokosten din. Bruk litt agavesirup eller annet søtningsmiddel for litt sødme.
● Bland raspet kakaomasse med agavesirup og frys den inn. Spis den kald.
● Bland kakaomasse med urtete og macapulver.
● Bland inn rasp av kakaomasse i iskrem for å få verdens beste sjokoladeknas.
Ingredienser: Økologisk kakaomasse (100%).
Opprinnelsesland: Peru.
Oppbevaring: Oppbevares tørt og kjølig.
Næringsinnhold per 100 g:
Energi: 2521 kJ/611 kcal
Fett: 5357 g
- hvorav mettet fett: 3214 g
Karbohydrat: 107 g
- hvorav sukkerarter: 0 g
Fiber: 143 g
Protein: 1429 g
Salt: 0,045 g.