Kakaomasse er det viktigste elementet i sjokoladeproduksjon og består av finmalte kakaobønner.
Anbefalinger:
● Prøv å rive kakaomasse og strø det over frokosten din. Bruk litt agavenektar eller annet søtningsmiddel for litt sødme.
● Bland riven kakaomasse med agavenektar og frys inn. Spis den kald.
● Bland kakaomasse med urtete og macapulver.
● Bland inn riven kakaomasse i iskrem for å få verdens beste sjokoladeknas.
Ingredienser: Økologisk kakaomasse (100%).
Opprinnelsesland: Peru.
Oppbevaring: Oppbevares tørt og kjølig.
Næringsverdi per 100 g:
Energi: 2521 kJ/611 kcal
Fett: 5357 g
- hvorav mettet fett: 3214 g
Karbohydrater: 107g
- hvorav sukkerarter: 0 g
Fiber: 143 g
Protein: 1429 g
Salt: 0045 g.