100% økologisk Raw kakaosmørpellets. Dette fine kakaosmøret fra Criollo-bønner smelter litt saktere og stivner litt raskere.
Dette kakaosmøret er ren olje fra kakaobønnen og er fremstilt ved en ny kaldpressingsmetode. Prosessen begynner med å kaldpresse kakaoen til noe som ligner en kake slik at oljen begynner å skille seg fra protein og fibre. Temperaturen overstiger aldri 50°C. Alt annet kakaosmør blir vanligvis utsatt for temperaturer som stiger opp mot 150°C. Det flytende kakaosmøret begynner sakte å stivne.
Anbefalinger:
Kakaosmør har en rik og delikat sjokoladesmak. Bland litt kakaosmør i smoothies, desserter, iskrem eller sjokoladekreasjoner. Fordi dette kakaosmøret ikke er ødelagt av oppvarming, smelter det lett og passer derfor utmerket til å bruke i hvilken som helst oppskrift.
Kakaosmør kan også brukes som hudkrem både innvendig og utvendig. Den kan brukes til massasje og blandes med massasjeolje eller kokosnøttolje. Pelletsen kan også brukes som massasjekake. Den smelter ved ca. 35 grader. Masser enten kaken direkte over kroppen eller varm den opp mellom hendene først.