Bikarbonat 500g
0 AnmeldelserVEGAN
- Information
-
- Til baking: som hevemiddel for muffins, kjeks eller andre bakevarer.
- ved sure frukter: Overflødig syre bindes ved å tilsette ca. ½ ts natriumbikarbonat til 1 kg frukt (stikkelsbær eller rabarbra). Fruktene får en mild balansert smak.
- Grønnsaker: belgfrukter og kål koker raskere ved å tilsette ca. 1 ts natriumbikarbonat til 1 l kokende vann.
- Kaffe og te: 1 klype natriumbikarbonat i kaffe eller tevann for å gi mykt vann. Smaken utvikler den fulle aromaen.
- Vaske- og rengjøringsprodukter: keramikk og beslag er skinnende rent, gardiner hvite. - Ingredienser & Informasjon
Ingredienser/Ingredients/Zutaten/Ainekset:
(SE) Bikarbonat Natriumhydrogencarbonat, E 500. (GB) Sodium bicarbonate, E 500. (D) Natriumbicarbonat, E 500. (DK) Natriumhydrogencarbonat, E 500. (FI) Natriumbikarbonaatti, E 500.Ursprungsland/Origin/Herkunft/Oprindelse/Alkuperå:
Tyskland/Germany/Deutschland/Saksa.Förvaring/Storage/Lagerung/Opbevaring/Varastointi:
Torrt och svalt/Dry and cool/Trocken und kühl/Tørt og køligt/Kuiva ja viileä.- Mer informasjon
- Funksjoner
-
Form: Pulver Oppbevaring: Pantry (tørt og kjølig) - Levering og frakt
-
Lagersaldo:Shipping: Klasse 2 - maks. 0,5 kg
- Vurderinger:
-
Dette produktet har ingen anmeldelser.